솔지에로펜션(소나무숲길로)

تفاوت اصلی ناودانی سنگین و سبک

페이지 정보

profile_image
작성자 Lamont
댓글 0건 조회 19회 작성일 24-08-23 17:45

본문

تولید ناودانی به روش نورد سرد: قیمت روز ناودانی تمامی مراحل در تولید انواع ناودانی به روش نورد گرم را به خاطر بیاورید؛ با این تفاوت که پیش از ورود به مرحله فرم‌دهی، از کوره بیرون می‌آید.

امروزه تجزیه و تحلیل طرح‌های موجود در فناوری تولید ناودانی‌های فلزی، تقاضای بسیاری دریافت کرده است. نکته مهم در این باره این است که برای یافتن بهترین روش‌های بهبود بخشی طراحی غلتک‌ها و علاوه بر آن، شناسایی موثرترین راه‌های تولید پروفیل ناودانی، تحقیقات گسترده‌ای و جامعی باید انجام شود.

سخن پایانی در مورد مقایسه ناودانی سبک و سنگین
یکی از روش‌های دسته بندی بر مبنای وزن ناودانی است که بر مبنای آن انواع ناودانی به دو دسته سنگین و سبک تقسیم بندی می‌شود. نوع سنگین در واقع وزنی مطابق با استاندارد تعریف شده در جدول اشتال دارند. در حالی که نوع سبک وزن کمتری از مقدار استاندارد تعیین شده دارند. تفاوت ناودانی سبک و سنگین فقط به وزن شان محدود نیست و در موارد دیگری مانند ابعاد محصول، استاندارد تولید، کارخانه تولید کننده، کاربرد محصول و قیمت نیز با یکدیگر تفاوت دارند. به همین جهت در این مطلب با مقایسه انواع سبک و سنگین سعی نمودیم به شما در انتخاب نوع ناودانی مناسب کمک نماییم.

سازه‌های دریایی
ساخت چهارچوب در و پنجره
نمای ساختمان
پوشش سقف ساختمان
ساخت تجهیزات گرافیکی
بناهای معماری
اسکلت ماشین
جهت آشنایی با قیمت ناودانی فولاد ناب تبریز در پیوان کلیک کنید.

کاربرد ناودانی در ساخت سازه‌های فولادی
ناودانی‌ها به همراه تیرآهن و سایر مقاطع فولادی در ساخت ساختمان‌های مختلف تجاری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر آن امکان استفاده از این محصول به‌صورت ناودانی تیرچه، تسمه و مهاربند هم وجود دارد.

ناودانی سبک چه کاربردی دارد؟
عموم ناودانی‌ها، ناودانی سبک هستند. اما منظور از سبک دقیقاً چیست؟ یعنی وزن این مقطع فولادی بنابر جدول استاندارد اشتال ESHTAL، کمتر است. یا به زبان ساده‌تر، ابعاد و وزن ناودانی سبک مطابق با جدول مهندسی محاسباتی نیست، بلکه کمتر در نظر گرفته شده است.

ناودانی ساده
ناودانی‌های ساده عمدتاً در طراحی کولر کاربرد دارند. برای ساخت این محصول معمولاً از ورق گرم استفاده می‌کنند؛ اما در صورت نیاز به نوع گالوانیزه امکان تهیه‌ی آن از طریق ورق سرد نیز وجود دارد. این پروفیل در ابعاد ۸، ۱۰، ۱۲، انواع ناودانی ۱۴ و ۱۶ و ارتفاع ۳۰ تا ۴۰۰ میلی‌متر در بازار موجود است.

کاربرد ناودانی ساده
ناودانی که جان آن به صورت ساده و یک تکه باشد، ناودانی ساده نامیده می‌شود. کاربرد ناودانی در ساختمان‌سازی بیشتر در ساختن پل‌های باربر است.

نحوه‌ی سایزبندی ناودانی
بعد از بررسی کاربرد ناودانی در ساختمان سازی، به بررسی نحوه‌ی سایزبندی این محصول می‌پردازیم. سایزبندی انواع مختلف ناودانی از روی ارتفاع آن‌ها انجام شده و عدد مربوطه هم برحسب سانتی‌متر بیان می‌شود. بنابراین ناودانی ۳ دارای ارتفاع ۳ سانتی‌متر و ناودانی ۶ هم دارای ارتفاع ۶ سانتی‌متر است.

شکل بال در استاندارد UPE که برای ناودانی‌های C در نظر گرفته شده، به صورت موازی است. در مقابل در استاندارد UPN که مخصوص ناودانی‌های U است، بال‌ها به صورت مخروطی شکل هستند. ناودانی‌های تولید شده با استاندارد UPN به نام ناودانی اروپایی نیز معروف هستند. از جمله مشخصات این نوع مقطع می‌توان به وزن بالای آن در مقایسه با محصولات تولید شده با انواع استانداردهای ناودانی اشاره کرد. به‌همین دلیل از ناوانی اروپایی به صورت عمده در پروژه‌های صنعتی و بزرگ و در مواردی که نیاز به مقاومت زیاد است، استفاده می‌شود.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.